Nieuwe Sponsor  DINEZ

Nieuwe Sponsor DINEZ

Met veel plezier verwelkomen wij de nieuwe sponsor DINEZ.

Welkom bij Dinez

Het idee om een salon te beginnen voor permanent ontharen is ontstaan nadat ikzelf mijn benen heb laten laseren. Al snel ervaarde ik hier vele voordelen van, zoals het niet meer hoeven te scheren en het wegblijven van rode bultjes. Naast de vele voordelen zat hier helaas ook een groot nadeel aan; de prijs.

Door de toenemende interesse in mijn omgeving maar de hoge drempel door de prijs, ontstond bij mij het idee om de juiste certificaten te behalen, een apparaat aan te schaffen en een eigen salon op te starten. Op deze manier hoop ik een hele hoop andere mensen van hun haargroei af te helpen en wil ik dit op een toegankelijke en betaalbare manier mogelijk maken. Want echt, het is een uitkomst!


Daarnaast ben ik tevens werkzaam bij een tandtechnisch laboratorium. Door de toenemende vraag naar het bleken van tanden heb ik besloten deze optie toe te voegen aan het aanbod binnen mijn salon. Door ook hiervoor de juiste certificaten te behalen en te investeren in de beste apparatuur is dit idee inmiddels gerealiseerd en kan naast de laserontharing ook gekozen worden voor het bleken van tanden.


Met de hulp van een heleboel lieve mensen om mij heen hebben we een kantoorunit weten om te bouwen tot – al zeg ik het zelf – een prachtige salon. Hier werk ik inmiddels met onwijs veel plezier en kan daarom niet wachten om u te mogen verwelkomen! 

http://www.Dinez.nl

Wedstrijden

23 september 2023, Oensjerk

Canterlanden partij

Bekijk alle wedstrijden en details

Competitie

Naam Voor Tegen
Gespeeld
Bekijk de volledige stand

Onze sponsoren

Klik op het logo of de naam van de sponsor om naar de website te gaan

Café 't Trefpunt
Baukje Scheppink
Sligro
Scherjon
Tandtechnisch Laboratorium Kooistra
PAX groep
Hoekstra Doe het Zelf
Slagerij Rijpma
MultiStyle parket
Meesterschilders Friesland
Meindert fietsspecialist
Houweling techniek
Groenveld
Autofirst De Jager
De Florahoek
Bouma & Sepp
Joh. Bosgra bv
Primera Hurdegaryp
Hotel Van der Valk Hardegarijp
Catering en Ontbijt service De Steeg
Wiersma Hoveniers
It Fiskhûs Hurdegaryp
Dinez
Jansma wonen Hurdegaryp