Deel 4 Nieuw onderkomen/opslag

Deel 4 Nieuw onderkomen/opslag

​Het is alweer een tijdje geleden dat ik deel 3 geschreven heb

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deel 3 geschreven heb dus wordt het hoog tijd voor deel 4. Om dan maar te beginnen, heb ik in maart contact gezocht met Gerrit Meijer want ik had een kastje nodig welke de elektrische aansluiting buiten afschermde. Gerrit zei, Tjibbe Hansma  werkt voor Jan Schat, die heeft in 2016 het bedrijf  Jos Visser carrosseriebouw overgenomen in Drachten maar is nog onder dezelfde naam doorgegaan .Misschien wil die dat wel sponsoren. Wij zijn daar geweest. Wat een mooi bedrijf en dat kastje was geen probleem. Ook nog een paar profielen meegekregen om de roldeur te kunnen bevestigen, beide heren bedankt!!
Ook moest er een aftappu(n)t komen  om het water voor de winter uit de unit te laten lopen. Ik kwam Djurre Postma tegen (van de 1e boerderij rechts Zomerweg)  en die had een mooi stukje buis liggen  met een  40 diameter, perfect om hiervoor gebruikt te worden. Na wat speurwerk ook nog een mooie deksel gevonden en de put was klaar.
Een keuken was ook wel welkom, het liefst gratis en ja hoor die was zaterdag 22 april  bij Jan en Hanneke Maat in Dronten op te halen. Samen met Minne Groenveld ,Gerrit Meijer, Jelle Feenstra en ondergetekende vroeg op pad (7.45uur). Daar aangekomen hebben, na een bakje koffie, samen met een installateur de keuken gedemonteerd en konden we om 10.45 (na het 2e bakje koffie) weer richting Hurdegaryp.
En ja, dan de Van Os plaquettes verdienden nu ook wel een respectvol plekje, waar is het nu beter dan in de unit! Ondertussen is de keuken gemonteerd, het elektrisch is door Martin Houweling aangesloten en het water door Jan Damstra, heren bedankt! Na een zaterdag klussen samen met Jan Hemrica hebben we er samen nog een prima barretje weten te creëren van de keukendeurtjes die we overhielden. Het resultaat mag er zijn, top Jan.
De unit moest van de gemeente in de kleur groen geschilderd worden. We hebben Meester Schilders Friesland (van Menno Boelens ) bereid gevonden en zij hebben dit voor ons gesponsord. In samenwerking, als project met de schilders school Leeuwarden en onder het toezicht van Willem Boelens hebben ze er een mooi geheel van gemaakt. Allemaal bedankt!
Om de hoofd sponsoren duidelijk te bedanken zijn er mooie reclameborden op de unit geplaatst, gemaakt en gesponsord door PMDZ reclameTop !!.
Dan staat de eerste  ( PAX groep)ledenpartij op de agenda waar wij tevens de opening van de unit zullen houden, blijkt dat de velden die dag bezet zijn en blijven door VVH. Volgens mij is het altijd nog zo, waar een wil is, is een weg, erg jammer! Verder laat ik mij er niet hier over uit.

Groet, Ibo

Wedstrijden

28 april 2024, Oentsjerk

Albert Heijnpartij

12 mei 2024, Tytsjerk

Alertec Ledenpartij

25 mei 2024, Oentsjerk

Slagerij Rijpmapartij (Gytsjerk)

9 juni 2024, Hurdegaryp

Iterij de Fuorman Teats PC Hurdegaryp

14 juni 2024, Burgum

Ledenpartij

18 juni 2024, Hurdegaryp

Gerben Rijpmapartij

Bekijk alle wedstrijden en details

Competitie

Naam Voor Tegen
Gespeeld
Bekijk de volledige stand

Onze sponsoren

Klik op het logo of de naam van de sponsor om naar de website te gaan

Café 't Trefpunt
Baukje Scheppink
Sligro
Scherjon
Tandtechnisch Laboratorium Kooistra
PAX groep
Hoekstra Doe het Zelf
Slagerij Rijpma
MultiStyle parket
Meesterschilders Friesland
Meindert fietsspecialist
Houweling techniek
Groenveld
Autofirst De Jager
De Florahoek
Bouma & Sepp
Joh. Bosgra bv
Primera Hurdegaryp
Hotel Van der Valk Hardegarijp
Catering en Ontbijt service De Steeg
Wiersma Hoveniers
It Fiskhûs Hurdegaryp
Dinez
Jansma wonen Hurdegaryp