Federatie jeugd 2014

Federatie jeugd 2014

FEDERATIE JEUGD 20 JUNI 2014

Afgelopen vrijdag mocht Kaatsvereniging Reitsje Him uit Hurdegaryp jeugd uit de omliggende kaatsfederatie ontvangen.

FEDERATIE JEUGD 20 JUNI 2014

Afgelopen vrijdag mocht Kaatsvereniging Reitsje Him uit Hurdegaryp jeugd uit de omliggende kaatsfederatie ontvangen. In 3 klassen (pupillen, schooljongens/-meisjes en jongens/meisjes) werd een halve competitie gekaatst. De parturen moetsen allemaal 3 keer kaatsen. Het partuur met de meeste eersten was winnaar.

Bij de pupillen wonnen Klaas van der Meulen en Cynthia Herrema (beide uit Damwâld) alle partijen en werden dus eerste. De tweede prijs was voor Lars Hoekstra (Damwâld) en Moniek Visser (Driezum).

Bij de schooljongens/-meisjes waren Jelmer van der Ploeg, Silvia Herrema (beide uit Damwâld) en Sybren Bosma (Burgum) te sterk. Met 3 winstpartijen werden zij eerste. De strijd om de tweede plaats was spannender. Partuur 2 en 3 hadden elk 14 eersten voor, zodat naar de tegeneersten moest worden gekeken. Het partuur van Mark Link (Burgum), Sanne Bergsma (Trynwâlden) en Johanna de Jong (Damwâld) had 2 tegeneersten minder dan de concurrent, zodat zij tweede werden.

Bij de jongens/meisjes kwam het zo uit dat de beide parturen die hun voorgande partijen beide hadden gewonnen, als laatste tegen elkaar moesten. Een soort van echte finale dus. Gelukkig werden in deze partij minder ballen zoek geslagen dan in de voorgaande partijen, maar er werd nog steeds flink op los gebeukt. Menig bovenslag kon worden genoteerd. Op 5-5 6-2 was de krans voor Wander Mijer, Dennis Drijver (beide uit Lekkum) en Jitske Tjepkema (Burgum). De tweede prijs was voor Arjen Venema, Sibko de Jong en Hein van der Meulen (allen uit Damwâld).

Wedstrijden

Er staan momenteel geen wedstrijden op het programma

Competitie

Naam Voor Tegen
Gespeeld
Bekijk de volledige stand

Onze sponsoren

Klik op het logo of de naam van de sponsor om naar de website te gaan

Café 't Trefpunt
Baukje Scheppink
Sligro
Scherjon
Tandtechnisch Laboratorium Kooistra
PAX groep
Hoekstra Doe het Zelf
Slagerij Rijpma
MultiStyle parket
Meesterschilders Friesland
Meindert fietsspecialist
Houweling techniek
Groenveld
Autofirst De Jager
De Florahoek
Bouma & Sepp
Joh. Bosgra bv
Primera Hurdegaryp
Hotel Van der Valk Hardegarijp
Catering en Ontbijt service De Steeg
Wiersma Hoveniers
It Fiskhûs Hurdegaryp
Dinez
Jansma wonen Hurdegaryp